Trener GOŠK-a

Pamić: Ovo je najsloženija situacija u mojoj karijeri

''Moram priznati da je ovo najsloženija situacija u mojoj karijeri. I to nije neko kukanje, nego sagledavanje situacije kakva jeste. Po ničemu ne pripadamo zadnjem mjestu na ljestvici i isplivat ćemo sigurno odatle'', kaže trener Gabeljana.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2020. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su dosta bolje igre gabelskog GOŠK-a u posljednje vrijeme nagovještavale da bi negdje to ekipa konačno mogla naplatiti, to se nije dogodilo u Tešnju kod TOŠK-a koji je slavio sa 2:1.

Trener Igor Pamić kaže da ekipa nije pružila igru na razini prethodnih, ali je ipak sredinom drugog dijela došla do pogotka preko Sabahudina Jusufbašića koji ih je sa 1:0 vodstvom odveo u priliku da naprave nešto više. Ne zadugo, jer su Gabeljani već u sljedećem napadu napravili jedanaesterac. Nenamjerno igranje rukom u prirodnom položaju Nikole Šunjića djeluje kao prilično nategnut jedanaesterac za izjednačenje domaćina.

''Nisam dugo htio komentirati suđenje jer odluku suca neću promijeniti, ali gledao sam ponovno utakmicu s Posušjem i tu sigurno nije bilo jedanaesterac protiv nas. Ali suci isto griješe i ne zamjeram nikome ništa. Ako je u Tešnju igrača lopta pogodila u ruku, onda sudac uvijek ima argument za suditi penal. Generalno mi smo trebali puno bolje odraditi utakmicu, ali sigurno da tinja i sumnja u meni jer se stalno olako protiv nas potežu penali'', govori za Dnevni list trener Gabeljana Igor Pamić.

On je prvenstveno istaknuo ipak to da Gabeljani nisu pružili očekivanu igru.

''Prvih 25 – 30 minuta smo bili nadigrani dok nisam promijenio obranu, a kasnije samo sami sebi stvarali gluposti. Napravili smo puno grešaka, tako da smo opet bili u problemima. Jako glupo i naivno smo izgubili bodove'', kaže Pamić.

Jedan takav loš pas Alena Nuhanovića je prekinut u 91. minuti, a protivnik kreirao kontru za pobjedu.

''Imali smo tri igrača ispod 21 godine u veznom redu. U toj fazi igre se mora biti siguran u svaku loptu, ali to su mladi dečki'', dodaje.

Dva remija i tri poraza u Prvoj ligi FBiH je skor otkad je za trenera GOŠK-a stigao Pamić.

''Moram priznati da je ovo najsloženija situacija u mojoj karijeri. I to nije neko kukanje, nego sagledavanje situacije kakva jeste. Po ničemu ne pripadamo zadnjem mjestu na ljestvici i isplivat ćemo sigurno odatle'', kaže trener Gabeljana.

U sljedećem kolu igraju sa vodećim Visom Simm-Bau.

''Nema veze tko je zadnji, a tko prvi u ovoj ligi. Mi nismo zasluženo zadnji, bilo je previše grešaka na našu štetu, ali tu smo. Jako poštujem svaki klub, ali ne mislim da su oni neki veliki favorit jer su prvi. U miru se spremamo za njih, neću ništa obećati, osim da u sljedećih 6 kola moramo izvući maksimum, imati veću koncentraciju, vjeru i dalje ispravljati greške'', poručio je Igor Pamić.

Kopirati
Drag cursor here to close