GOŠK

Pamić: Ostaje nam rješavati probleme, kojih ima jako puno

Čini se da su nedavno pristigli igrači iz Tuzla Cityja, Vedin Kulović i Budimir Šarčević, podignuli razinu igre ekipe, iako GOŠK ni s njima u posljednje dvije utakmice nije imao značajno bolje rezultate.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2020. u 18:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U preslaganju kompletnog igračkog kadra i popravljanju onoga što se da, gabelski GOŠK trpi rezultatski jer se kiksevi u ljetošnjem slaganju tima ne mogu popraviti preko noći.

Tako su i u nedjelju u okviru 6. kola Prve lige FBiH odigrali neriješeno (0:0) protiv Igmana koji se predstavio kao čvrsta ekipa, dok su Gabeljani produbili svoj zaostatak za vodećim timom na velikih 9 bodova. Iako je do kraja prvenstva 24 kola GOŠK je u jako nezgodnoj poziciji utrke za titulu jer je 9 bodova u Prvoj ligi FBiH, s obzirom na izjednačenost kvalitete ekipa, ogromna prednost, odnosno zaostatak.

U nedjelju su ipak pokazali pomak u igri, ali je to bilo nedovoljno za ambicije koje gaje.

''Uvijek nogomet gledam statistički, a činjenica je da je utakmica završila 0:0. Međutim ja sam vidio puno naših šansi, više nego prethodne dvije utakmice skupa. S prvim poluvremenom sam bio jako zadovoljan, osim što je nedostajao gol. To je bio naš maksimum. U drugom dijelu je nekoliko igrača palo fizički. Protivnik je dva puta izbijao loptu s crte, Kulović je trebao iskoristiti priliku. Postizanje gola je problem koji ja ne mogu riješiti. Nama preostaje i dalje raditi,'' komentirao je trener Igor Pamić.

Gabeljani su opet pokazali dosta nedostataka.

''Već prvog dana sam rekao da nam fali puno toga da bi pobjeđivao u seriji. A da bi bili prvaci to nama treba'', dodao je.

S druge strane bili su bliži pobjedi od protivnika.

''Razlika je da smo dobili na igri u prvom poluvremenu, nismo dozvolili protivniku da nas ugrozi, stvarali situacije pred njihovim golom, ali iz tih situacija moraš zabiti gol. Gostima čestitam, oni su zasluženo uzeli bod, a nama ostaje da rješavamo naše mane kojih ima puno'', istaknuo je Pamić.

Čini se da su nedavno pristigli igrači iz Tuzla Cityja, Vedin Kulović i Budimir Šarčević, podignuli razinu igre ekipe, iako GOŠK ni s njima u posljednje dvije utakmice nije imao značajno bolje rezultate.

''Oni su pojačanja u odnosu na ono što smo imali, ali mi ipak u posljednje dvije utakmice nismo zabili gol'', napominje Pamić.

Napad bi trebao pojačati Edin Murga koji je pristigao prošli tjedan u Gabelu, ali još nije registriran.

''On nije igrao od veljače, i sigurno će trebati vremena'', rekao je Igor Pamić za Dnevni list.

Gabeljanima je sljedeći izazov utakmica u Banovićima protiv uvijek solidne Budućnosti.

Zadovoljniji su u gabeli svakako bili gosti iz Konjica. Oni su ljetos u prijateljskoj utakmici savladali GOŠK sa 3:2, dok su u prvenstvenoj također ostali neporaženi.

''Teško vrijeme i utakmica, GOŠK ima kvalitetu tako da nije bilo lako doći i uzeti bod. Momci su odradili ono što smo se dogovorili. Mislim da je 0:0 realan rezultat, obje ekipe su imale svoje prilike. Strijelci nam se dosad nisu najbolje snašli, ali se nadamo da će ići nabolje'', kazao je trener Fadil Hodžić i osvrnuo se na dosadašnji dio natjecanja:

''Klubovi koji su trebali biti u vrhu su na dnu, a vidimo tko je na vrhu. Teška liga, nema laganih protivnika, i ja sam iznenađen. Mislio sam da će Gabela bez problema osvojiti prvenstvo. Ali sve ekipe su dobre, suđenje također i nadam se da će se ovako nastaviti''.

Kopirati
Drag cursor here to close