Otkazan prijateljski susret

Palestinski nogometni savez zahvalio Messiju i reprezentativcima Argentine

Meč koji je trebao biti odigran na stadionu "Teddy Kollek" u Jeruzalemu, odgođen je zbog rastućeg političkog pritiska, prenosi Football Espana.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2018. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Palestinski nogometni savez zahvalio je zvijezdi Barcelone Lionelu Messiju i njegovim reprezentativnim kolegama iz Argentine nakon odgađanja prijateljske utakmice s Izraelom. 

Argentina je potvrdila da je utakmica odgođena, a to je trebala biti generalna proba "Gaučosa" uoči SP-a u Rusiji, dok je Juventusov napadač Gonzalo Higuain izjavio za ESPN da je odgađanjem meča u Jeruzalemu argentinski savez "konačno uradio pravu stvar". 

Meč koji je trebao biti odigran na stadionu "Teddy Kollek" u Jeruzalemu, odgođen je zbog rastućeg političkog pritiska, prenosi Football Espana. 

Palestinski nogometni savez uputio je priopćenje u kojem izražava zahvalnost Messiju i kolegama. 

''Palestinski nogometni savez zahvaljuje reprezentativcima Argentine predvođenim zvijezdom Messijem zbog odbijanja da služe nesportskom cilju'', priopćeno je. 

Predsjednik saveza Jibril Rajoub, kako navodi Reuters, dodao je: "Vrijednosti, moral i sport ostvarili su pobjedu danas a crveni karton je pokazan Izraelu kroz otkazivanje utakmice".

Kopirati
Drag cursor here to close