Bundesliga

Paco Alcacer 'hat-trickom' ostavio Borussiju na vrhu

Gosti su vodili od 22. minute pogotkom Finnbogasona, prije nego što je na scenu stupio Paco Alcacer kojeg je trener Borussije Lucien Favre ubacio u igru u 59. minuti.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2018. u 18:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svojim prvim 'hat-trickom' u dresu Borussije, španjolski napadač Paco Alcacer donio je momčadi iz Dortmunda pobjedu 4-3 (0-1) nad gostujućim Augsburgom u utakmici 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Gosti su vodili od 22. minute pogotkom Finnbogasona, prije nego što je na scenu stupio Paco Alcacer kojeg je trener Borussije Lucien Favre ubacio u igru u 59. minuti. Već tri minute poslije u jednom od prvih kontakata s loptom Alcacer je izjednačio. Augsburg je ponovno poveo u 71. minuti, a strijelac je bio Max. U 80. minuti još je jednom precizan Alcacer za novo izjednačenje. Igrači s klupe bili su jedini strijelci za Borussiju. Vodeći pogodak u 84. minuti postigao je Mario Goetze.

No, samo tri minute poslije Gregoritsch je nadvisio sve obrambene igrače domaće momčadi i glavom svladao vratara Burkija. Kad se činilo da će Borussijin pobjednički niz biti zaustavljen, ukazao se Paco Alcacer i u šestoj minuti sudačke nadoknade pogodio iz slobodnog udarca za konačnih 4-3.

Schalke je iz Duesseldorfa otišao s punim plijenom svladavši domaću Fortunu sa 2-0. Strijelci su bili McKennie i Burgstaller. Mainz je ugostio berlinsku Herthu, a dvoboj je završen bez pobjednika i bez pogodaka, prenosi Hina.

Borrusia Dortmund vodeća je sa 17 bodova ispred Werdera i Herthe koji imaju po 14. Na začelju su tri kluba sa po pet bodova: Hannover, Fortuna i Stuttgart.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close