Otklonjene sumnje

Ozil ostaje u Arsenalu

''Mesut je potpisao novi višegodišnji ugovor prošlog siječnja jer vidio svoju budućnost u Arsenalu i tu se ništa nije promijenilo. Želi ostati u klubu sve dok njegov ugovor traje, a možda i duže", rekao je agent njemačkog nogometaša.
Sport / Nogomet | 02. 01. 2019. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agent Mesuta Ozila, Dr. Erkut Sogut, u razgovoru za Goal kazao je da njegov klijent nijednog trenutka ne razmišlja o odlasku iz Arsenala kao i da je sada pravo vrijeme da se na špekulacije oko njegovog odlaska iz kluba stavi točka.

Ozil se posljednjih dana sve više i više dovodi u vezu s odlaskom iz Arsenala zbog navodno lošeg odnosa s trenerom Emeryjem. Iako je na početku sezone gotovo uvijek igrao od prve minute, Ozil je posljednjih nekoliko utakmica proveo na tribinama, a Emery je to obrazložio riječima da se radi od "taktičkim odlukama".

Ozil je daleko najplaćeniji igrač Arsenala i upravo zbog toga su takve "taktičke odluke" nejasne, a u posljednje vrijeme Emery puno više šansu pruža mladom Alexu Iwobiju. Ipak, agent njemačkog nogometaša Dr. Erkut Sogut smatra da Ozil svoju budućnost vidi u Arsenalu i da želi ostati u klubu.

"Više bih volio da ne pričam o Ozilovoj situaciji, ali nakon posljednjih špekulacije koje ga dovode u vezu s odlaskom iz Arsenala, mislim da je važno dati jasne odgovore kako bi to završilo te kako bi se mogli fokusirati na nogomet. Mesut je potpisao novi višegodišnji ugovor prošlog siječnja jer vidio svoju budućnost u Arsenalu i tu se ništa nije promijenilo. Želi ostati u klubu sve dok njegov ugovor traje, a možda i duže", rekao je agent njemačkog nogometaša.

Sogut je nakon toga rekao da je Ozil ponosan na činjenicu da igra u Arsenalu i da sa zadovoljstvom dijeli njegove vrijednost na terenu i van njega.

"Mesut je 100 posto posvećen Arsenalu, on voli ovaj klub i dijeli njegove vrijednosti. Ne želi igrati nigdje drugo, ponosan je što može nositi dres Arsenala i predstavljati ih na terenu i van njega. On preuzima svoje odgovornosti, uključujući i to što je izabran za jednog od kapetana ove sezone i ima odlične odnose sa suigračima, stručnim stožerom i navijačima", kazao je Dr. Erkut Sogut.

Ozil je protiv Southamptona, u susretu koji se odigrao 16. prosinca, u igru ušao s klupe posljednjih 20 minuta, da bi nakon toga zbog "taktičkih razloga" bio van tima za susret Carabao cupa protiv Tottenhama u kojem su Topnici poraženi sa 2:0. Nakon toga, odigrao je svih 90 minuta u pobjedi protiv Burnleyja, da bi protiv Brightona odigrao samo 45 minuta kada je zamijenjen na poluvremenu.

Protiv Liverpoola i Fulaham se nije nalazio ni na klupi za rezervne igrače.

Kopirati
Drag cursor here to close