Tko kome podmeće?

Ovako se postaje prvak: Rođeni objavili prepisku namještaljke?!

Sport / Nogomet | 08. 04. 2019. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovako se postaje prvak u državi gdje vlada kriminal i korupcija!'', objavilo je udruženje 'Mostarski rođeni' na Facebooku uz fotografije navodne prepiske između Denija Simeunovića, igrača Metalleghea i Stefana Bulića, bivšeg igrača mostarskog Veleža.

''Izbacit će nas iz lige, ako im uzmemo bod'', ''Je** male rođene''... piše Simeunović te dobiva odgovor ''Biće završeno bola opusti se'' i da će biti dva razlike.

''Znam, znam sve su dogovorili. Da ne bude kartona. U prvom poluvremenu 2:0 i to je to'', navodi se u prepisci.

  

Simeunović je za portal SportSport rekao kako je ''razočaran i ljut u isto vrijeme''.

Sastav i Allah

''Ne mogu da shvatim da postoji netko na ovom svijetu tko se može i smije igrati s ovakvim stvarima, odnosno sa životom jednog sportaša. U bh. nogometu sam dugo godina i prvi put se susrećem s ovakvim stvarima. Pošten sam i normalan čovjek, imam ženu i dijete koji žive u Mostaru i ne pada mi na pamet da se uvlačim u ovakve dječje igre. Moj posao je nogomet i kroz nogomet se borim da svojoj porodici osiguram normalan život'', rekao je.

Kaže kako u prepisci koja je objavljena ''piše sastav koji nije točan, zatim piše rezultat poluvremena koji nije točan''.

''Što je najsmješnije od svega navodno se kunem Allahom. Zovem se Deni Simeunović, poštujem sve ljude, ali svako tko me poznaje zna vrlo dobro da Allaha nisam spomenuo niti u jednom kontekstu. Ovo su dovoljni dokazi da su amateri napravili lažnu prepisku i mogu im poručiti da se drugi put malo bolje potrude'', naveo je Simeunović, koji je nastupao i za Zrinjski, pa kako sam kaže, svjestan je da ga navijači Veleža i zbog toga ne vole.

Sjajne partije protiv Veleža

''Igrao sam za Zrinjski i imao sam dosta 'sukoba' s navijačima Veleža koji me nikad nisu pretjerano cijenili što je u krajnjem slučaju u sasvim normalno. Protiv Veleža sam uvijek pružao sjajne partije, bio sam motiviran pa mogu razumjeti njihov bijes, no ne mogu shvatiti da se na ovaj način igraju s mojom karijerom. Što se tiče Stefana mogu reći da ga poznajem kroz nogomet kao i mnogo ostalih igrača. Često smo se zezali na račun Veleža i Zrinjskog i žalosno je da su i njemu ovo uradili navijači Veleža. Iskoristili su naše poznanstvo i namjestili nam igranku, no to govori o njima a ne o nama'', rekao je Simeunović.

''Postavio bih pitanje ovim amaterima koji su spremni na sve. Da li sam ja kriv što Velež igra loše, da li sam kriv što ne može pobijediti Goražde i Zvijezdu, da li sam kriv što imaju 2:0 protiv Olimpika pa prokockaju pobjedu. Žalosno je na što su ljudi sve spremni, no neka budu sigurni da ću se znati obraniti od ovakvih podmetanja. Metalleghe mi je dao priliku nakon problema koje sam imao u karijeri. Želim njihovo povjerenje iskoristiti maksimalno i želim poručiti da se mnogi klubovi trebaju ugledati na klub iz Jajca, a ne da ih se pokušava oblatiti'', rekao je.

Veležu i njegovim navijačima poručio je kako će im biti pakleno za par tjedana.

''Ako budu bolji neka pobijede, a ja mogu samo obećati da ću biti najbolji na terenu i da ću sve učiniti da moj klub pobijedi i samim tim udalji Velež od ulaska u Premijer ligu jer želim da u Mostaru još dugo vlada samo jedan klub, moj Zrinjski'', zaključio je nogometaš Metalleghea.

Kopirati
Drag cursor here to close