Kada Vatreni slave

Ovako izgleda kada se nađeš u središtu slavlja Vatrenih

Nakon što je Mandžukić postigao pogodak za Hrvatsku, zajedno je sa svojim suigračima proslavljajući pogodak, skočio pored fotografa agencije AFP.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2018. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Mandžukić postigao pogodak za Hrvatsku, zajedno je sa svojim suigračima proslavljajući pogodak skočio pored terena na Yuri Corteza fotografa agencije AFP.

Erupcija veselja uslijedila je u 109-toj minuta nakon što je Mandžukić postigao pogodak za Hrvatsku. Pogodak vrijedan prolaska u finale hrvatski je napadač postigao tijekom drugog produžetka nakon čega su svi igrači Hrvatske završili radujući se među skupinom fotografa u kutu iza engleskog gola.

''Promijenio sam objektiv dok su mi se igrači približavali'', rekao je Yuri Cortez koji je ovjekovječio za povijest ove trenutke radosti. ''Nastavili su se približavati i udarili su me. Bio je to trenutak ludila, bili su vrlo sretni. I odjednom sam shvatio da sam pao na travnjak!''.

''Pitali su me, kako sam. Slikao sam ih, a jedan od njih me i poljubio'', rekao je fotograf AFP-a Yuri Cortez koji je napravio ove odlične fotografije radosti hrvatskih igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close