Nizozemski stručnjak mora otići

Otkaz u Dortmundu: Trener Peter Bosz morat će napustiti Borussiju

Bosz će danas biti otpušten, piše Bild, a kao izravan povod je domaći poraz od Werdera (1:2), što je Borussiju gurnulo u sredinu tabele Bundelige. Bila je to osma utakmica bez pobjede za redom.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2017. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemac Peter Bosz (54) nije loše započeo svoju prvu sezonu u Borussiji iz Dortmunda, barem što se tiče Bundeslige. U vrijeme dok je Ancelottijev Bayern krizirao na svim poljima, crno-žuti su čvrsto držali vrh tabele.

A onda je u Bayern stigao Jupp Heynckes, utegao tim Bavaraca, dok su se kod Dortmunda počele pojavljivati sve vidljivije pukotine u igri.

Bosz će danas biti otpušten, piše Bild, a kao izravan povod je domaći poraz od Werdera (1:2), što je Borussiju gurnulo u sredinu tabele Bundeslige. Bila je to osma utakmica za redom bez pobjede .

Nakon 163 dana u Dortmundu, završava ne baš slavna era trenera koji je početkom sezone odabran kao najbolje rješenje za klub, nakon odlaska Thomasa Tuchela.

"Ja sam odgovoran za momčad. O svojoj poziciji ne mogu ja sam donositi sud", kazao je kratko Bosz nakon subotnjeg poraza od Werdera.

Sve to, zaključuje Bild, vodi prema jednom jedinom rješenju - otkazu. Šefovi Borussije,  Hans-Joachim Watzke (58) i Michael Zorc (55), danas će to i javno priopćiti.

Kopirati
Drag cursor here to close