Solari preuzima Real

Real: Otkaz Lopeteguiju, Conte se predomislio!

Prema izvješću španjolskog TV kanala Cuatro, bivši menadžer Chelseaja, neće preuzeti ulogu trenera na stadionu Santiago Bernabéu.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2018. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvješću španjolskog TV kanala Cuatro, bivši menadžer Chelseaja, neće preuzeti ulogu trenera na stadionu Santiago Bernabéu.

Antonio Conte je izvan utrke za poziciju trener Real Madrida, ako je suditi prema izvješću tog televizijskog kanala.

Conte se pobojao da igrači ne bi dobro prihvatili njegov dolazak, govori se u izvješću.

Talijanski stručnjak je "ovu odluku donio nakon puno razmišljanja".

"Razlozi prekida pregovora nisu poznati, ali ne smatra se kako su financijski uvjeti razlog tome. Conte je mišljenja kako ne bi svi u garderobi Reala bili za njegov dolazak".

AS je također popodne izvjestio da su nastale komplikacije u razgovorima između Los Blancosa i bivšeg menadžera Chelseaja.

Julen Lopetegui ''slupao'' Ferrari

Bez obzira na to što se Conte predomislio, uprava Reala je u večernjim satima službeno objavila kako je otkaz dobio dosadašnji trener Julen Lopetegui.

Foto: Diario AS / Julen Lopetegui

"Uprava Reala, odnosno Florentino Pérez, spočitavaju Julen Lopetegui da je smrskao Ferrari", objavio je na Twitteru novinar AS-a Carlos Forjanes, istaknuvši razliku koja je nastala između rezultata i klase tima koja je treneru stajala na raspolaganju.

Umjesto Lopeteguija, trenersko mjesto će preuzeti Santiago Solari, koji se pokazao u Castilli kao trener B tima Reala. Njegov će angažman po svemu sudeći biti samo privremen.

Priopćenje Reala o otkazu treneru Lopeteguiju

Upravni odbor Real Madrida sastao se danas, 29. listopada 2018., i odlučio otkazati ugovor treneru Julenu Lopeteguiju.

Ova odluka, donesena uz najvišu odgovornost, ima za cilj promjenu stanja unutar momčadi u predstojećem vremenu, jer su svi ciljevi za ovu sezonu još uvijek ostvarivi.

Uprava vidi veliki nerazmjer između kvalitete u Realovu kadru, u kojem je osam kandidata za Zlatnu loptu - najviše u povijesti kluba - i dosadašnjih rezultata koje je tim ostvario.

Klub se zahvaljuje Julenu Lopeteguiju i njegovome stožeru za dosadašnji rad i angažman i želi im svako dobro u daljnjoj karijeri.

Santiago Solari će od sutra, utorak, privremeno preuzeti prvi tim kao glavni trener, navodi se u službenom priopćenju Real Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close