Braco ne staje

Otac i sin: Hasan i Nick Salihamidžić zajedno održavaju formu

Dvojica Salihamidžića uživala su u šumi Perlacher Forst, koja se nalazi jugoistočno od Münchena. Hasanu je ovaj teren jako dobro poznat, jer je tu s Bayernom često stjecao snagu i izdržljvost.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2020. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Hasan i Nick Salihamidžić

Dok traje stanka u profesionalnom nogometu, prouzročena globalnom pandemijom koronavirusa, šefovi bavarskog velikana Bayerna pokušavaju izraditi strategiju za razdoblje nakon što, kako se svi nadamo, ova kataklizma bude iza nas.

Sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić (43) snimljen je u nedjelju kako održava kondiciju u prirodi, skupa sa svojim sinom Nickom (17), jer kretati se moramo i dok traje kriza.

Dvojica Salihamidžića uživala su u šumi Perlacher Forst, koja se nalazi jugoistočno od Münchena.

Starijem Salihamidžiću je ovo poznat teren, jer je tamo nebrojeno puta izlazio s FC Bayernom, još u vrijeme kad su Bavarci s Bracom u svojim redovima osvojili Ligu prvaka (2001. godine).

Foto: Bild  / Salihamidžići su odabralu šumu Perlacher Forst za nedjeljnu relaksaciju

Zajedničkih 45 minuta sa sinom Hasan Salihamidžić je izdržao bez problema, piše Bild, jer sportski direktor Bayerna svoju kondiciju i dalje održava na besprijekornoj razini.

Beaco svakodnevno vježba u vlastitome fitnes studiju, a koristi i sve druge pogodnosti za održavanje svoje forme.

Njegov sin Nick član je B tima Bayerna u svome uzrastu, te se od njega i očekuje puna fizička sprema za najteže sportske izazove.

Inače, Hasan Salihamidžić u braku je s Esther Copado s kojom ima troje djece: Selinu, Nicka i Laru June.

Kopirati
Drag cursor here to close