Bolnica na Campu Nou

Ostali bez Messija, pa Suareza, kiksali u prvenstvu, a sad novi peh!

Ousmane Dembele također se ozlijedio. Dijagnosticirano mu je istegnuće zadnje lože lijeve noge, pa će Barca ostati lišena usluga Francuza sljedećih pet tjedana.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2019. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Ousmane Dembele (FC Barcelona)

Barcelonin ulazak u novu sezonu je definitivno kao iz noćne more. Katalonci su ostali bez Messija prije početka prvenstva, u sred dvoboja s Bilbaom ozlijedio se Suarez, Aduriz im je zabio golčinu u 88. minuti za poraz, a sad su iz Barce objavili novi problem.

Naime, čovjek koji je na utakmici u Bilbau mijenjao Lea Messija, Ousmane Dembele, također se ozlijedio. Dijagnosticirano mu je istegnuće zadnje lože lijeve noge, pa će Barca ostati lišena usluga Francuza sljedećih pet tjedana.

Dembele je došao u Barcu 2017. godine, a plaćen je oko 140 milijuna eura i ovo mu je već šesta ozljeda.

O njegovu ponašanju izvan terena ne treba ni pričati. Naime, francuski napadač ponovo je izazvao bijes čelnika Barce jer je dan nakon poraza u Bilbau otputovao za Senegal.

On je već tada bio ozlijeđen, ali je to krio od lječničke službe Barcelone i odlučio je otputovati za Senegal.

Madridska Marca piše da su iz lječničke službe u subotu zakazali detaljne preglede kako bi vidjeli da li je Dembele ozbiljnije povrijeđen, ali je on otišao za Senegal i isključio je mobilni telefon kako ga niko ne bi mogao "uznemiravati".

Inače, Barcelona u drugom kolu igra protiv Betisa na Camp Nou i bit će jako zanimjivo vidjeti kako će se ovako osakaćeni nositi s pojačanim Betisom, koji im je lani zabio četiri gola na istom tom stadionu.

Jedino pravo ime u napadu je novopridošli Antoine Griezmann koji će imati priliku pokazati što zna i može bez pomoći kolega u napadu.

Kopirati
Drag cursor here to close