Izbornik Meksika

Osorio: Brazil je najbolja momčad na svijetu

''Mislim da branjenje s velikim brojem igrača uz korištenje bočnih igrača za protuudare može suparnicima stvoriti velike probleme'', kazao je meksički izbornik.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2018. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik meksičke nogometne reprezentacije Juan Carlos Osorio izjavio je dan uoči utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Brazila u Samari (ponedjeljak, 16:00 sati) kako je sljedeći suparnik njegove momčadi ''najbolji sastav na svijetu'', ali kako ipak namjerava napasti.

''Brazil ima sjajnu momčad, rekao bih čak najbolju na svijetu jer svaki njegov igrač može kontrolirati i dodavati loptu na najvišoj razini. Također, ponašaju se kao jedan. Ipak, ovo vidim kao veliku priliku za meksičku momčad da u sudaru s najboljima na svijetu pokaže sav svoj potencijal'', kazao je Osorio.

Meksiko je u svom prvom nastupu u Rusiji svladao Njemačku sa 1-0 i tako nagovijestio rano ispadanje branitelja naslova. U toj utakmici se Osorio orijentirao na protunapade, pa se takav pristup očekuje i protiv Brazila, javlja Hina.

''Mislim da branjenje s velikim brojem igrača uz korištenje bočnih igrača za protuudare može suparnicima stvoriti velike probleme. Ipak, nikada nećemo odustati od napada, bez obzira na formaciju u kojoj ćemo istrčati tražit ćemo da u sastavu uvijek bude barem pet napadački orijentiranih igrača. Nogomet vam uvijek daje priliku za pobjedu, jer u svakom sportu u kojemu se postiže malo pogodaka slabiji sastav ima priliku za iznenađenje''.

Kopirati
Drag cursor here to close