Široki Brijeg stiže na Bilino polje

Oslabljeni Čelik želi sezonu završiti pobjedom

Zeničani u posljednju utakmicu sezone ulaze s puno optimizma i nade da će pobjedom protiv Širokog potvrditi peto mjesto, jer su u prošlom kolu na Grbavici slavili s 2:1.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2019. u 11:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelik ovogodišnju sezonu završava subotnjim derbi susretom 33. kola Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine na svom Bilinom polju protiv Širokog Brijega, protiv kojeg su u listopadu prošle godine na svom terenu remizirali rezultatom 1:1.

Prethodno su, početkom kolovoza prošle godine, od istog rivala na Pecari pretrpjeli najteži ovosezonski poraz - 0:6. Zeničani u posljednju utakmicu sezone ulaze s puno optimizma i nade da će pobjedom protiv Širokog potvrditi peto mjesto, jer su u prošlom kolu na Grbavici slavili s 2:1.

Video: Najava 33. kola Premijer lige BiH

''Imamo dosta problema oko sastava. Imamo igrača koji su ozlijeđeni (Luka Miletić, Harun Vardo i Azur Mahmić), imamo igrača koji imaju kartone (Anel Dedić i Ivan Livaja) te dvojicu igrača kojima su istekli ugovori (Marin Jurina i Almir Ćubara). Momčad koja istrči na teren, želit će pobijediti za svoje navijače i za dres koji nose. Unatoč svim nedostatcima, želimo pobjedom završiti sezonu'', kazao je na današnjoj press konferenciji trener Čelika Cihat Arslan, pod čijim će vodstvom u subotu prvi put igrati protiv Širokog Brijega.

''Vjerujem da će igrači koji budu istrčali ostvariti pobjedu i da ćemo završiti kao peti'', istaknuo je Valdimir Grahovac, koji je dodao kako nakon pobjede protiv Željezničara u prošlom kolu u momčadi vlada pozitivna atmosfera.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close