Trener Željezničara

Osim: Velež nam može napraviti probleme uz pomoć publike i terena

Trener Željezničara Amar Osim na press konferenciji je kazao da je Velež ''ekipa koja ima najmanje bodova u odnosu na ono što je do sada pokazala''.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2019. u 13:18 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći na ljestvici nogometne Premijer lige BiH Željezničar u 8. kolu u subotu gostuje u Mostaru protiv Veleža.

Trener Željezničara Amar Osim na press konferenciji je kazao da je Velež ''ekipa koja ima najmanje bodova u odnosu na ono što je do sada pokazala''.

''Velež ima četiri boda, a zaslužio je dosta više. Igrali su s velikim momčadima poput Sarajeva i Zrinjskog, ali su od obje izgubili. Međutim, pobijedili su Široki Brijeg i to nešto govori. Ova utakmica će nam biti dobar test jer stanje na ljestvici zavarava. Mogu nam napraviti probleme uz pomoć svoje publike i terena koji je dosta drugačiji nego kod nas. Nisam siguran da nam reprezentativna stanka nije dobro došla. Dobro je što smo malo 'ispuhali' nakon derbija i oslobodili se euforije'', kazao je Osim.

Prvotimac ''Plavih'' Srđan Stanić rekao je da mu drago što se Velež, ''klub velikog renomea'', vratio u ligu.

''Statistika kaže da je Velež poslije nas napravio najviše prilika i to nešto govori. Znamo da će biti teško gostovanje. Lijepo je bilo pobijediti Sarajevo, ali na redu je nova utakmica i opuštanja ne smije biti'', izjavio je Stanić.

Susret će se igrati u subotu na stadionu ''Rođeni'' u Vrapčićima od 16:30 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close