Moramo raditi više i bolje

Osim: Razumijem razočarenje navijača, imamo manje bodova nego što smo planirali

Trener ''Plavih'' ističe da Željezničar nijednog protivnika ne može uzeti "zdravo za gotovo", pa tako ni Krupu koja je u posljednjem kolu postigla više golova nego Željezničar u sedam kola.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2019. u 21:15 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara dočekuju ekipu Krupe, u susretu 27. kola Premijer lige BiH, a trener "plavih" Amar Osim najavljuje borbu za tri boda koja bi njegovu ekipu ostavila u trci za izlazak u Europu.

Osim je na konferenciji za medije naglasio da su svi igrači spremni za meč, te da razumije ogorčenost navijača Željezničara nakon loših rezultata ekipe.

"Imamo tri boda manje od planiranog i ti su nam bodovi potrebni za Europu, s te strane razumijem ogorčenost naših navijača. Očekujemo tri boda protiv Krupe, bodove moramo vratiti pobjedama ili se nadati da će konkurenti kiksati", izjavio je Osim.

Naglašava da njegovi igrači ne uspijevaju iskoristiti razdoblje dobre igre, dok ih u razdobljima loše igre protivnici kažnjavaju.

 Ističe da Željezničar nijednog protivnika ne može uzeti "zdravo za gotovo", pa tako ni Krupu koja je u posljednjem kolu postigla više golova nego Željezničar u sedam kola.

Smatra da ovoj ekipi ipak treba pružiti podršku, jer Željezničar drugu ekipu nema i s ovim nogometašima mora ostvariti ovosezonske ciljeve.

"Ova ekipa zaslužuje više nego što sada pokazuje, vjerujem da imamo snage za bolje rezultate. Moramo raditi više i bolje i nadati se da će se neke stvari poklopiti, te da će na kraju sezone sve to izgledati bolje",  zaključio je Osim.

Igrač Željezničara Damir Sadiković se osvrnuo na susret protiv Zrinjskog.

"U prvom poluvremenu protiv Zrinjskog smo kontrolirali utakmicu, protivniku nismo dozvolili da igra svoju igru, ali nismo uspjeli iskoristiti svoje šanse. Moramo prebroditi ovu krizu i doći na mjesto koje Željezničar zaslužuje", izjavio je Sadiković.

Utakmica Željezničar - Krupa će biti odigrana u subotu u 20 sati na stadionu "Grbavica".

Kopirati
Drag cursor here to close