FK Željezničar

Osim očekuje dominaciju svoje momčadi protiv Zvijezde 09

Starateg ''Plavih'' je najavio je da neće odmarati pojedine igrače te da će na teren u srijedu izvesti momčad koja ''može donijeti najbolji rezultat''.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2019. u 15:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u srijedu na Grbavici dočekuju momčad Zvijezde 09 u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Željezničara Amar Osim na konferenciji za novinare je kazao da očekuje dominaciju svoje momčadi i najavljuje da će sve učiniti da ostvari pobjedu.

''Zvijezda za sada ima najmanje bodova, po tome je najbliža ispadanju. Ipak, do kraja imaju 24 kola. Oni su prošle sezone prvu pobjedu upisali u 13. kolu, a ipak su ostali u ligi'', kazao je Osim.

Starateg ''Plavih'' je najavio je da neće odmarati pojedine igrače te da će na teren u srijedu izvesti momčad koja ''može donijeti najbolji rezultat''.

''Bit će još dosta utakmica u nastavku sezone, tako da će svi igrači dobiti priliku za igru. Trenutno ovi što igraju najviše pokazuju na treninzima. U zadnje vrijeme većinom igramo sa sličnom momčadi'', kazao je Osim.

Prvotimac Željezničara Enes Sipović izjavio je da se ''svaka utakmica na Grbavici mora igrati maksimalno ozbiljno i srčano''.

''Imali smo sličnu situaciju protiv Slobode kada smo već upisali tri boda pa smo vidjeli kako je Sloboda bila motivirana. Zvijezda sigurno neće u srijedu doći tek tako. Moramo odigrati utakmicu maksimalno koncentrirano'', kazao je Sipović.

Susret će se igrati u srijedu od 20:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close