Osim: Nadam se da ćemo biti dominantniji nego u prethodnom meču sa Zvijezdom

Susret sa Zvijezdom propustit će Siniša Stevanović zbog tri žuta kratona, a zamijenit će ga Srđan Stanić.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2019. u 14:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u 23. kolu BH Telecom premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju na Grbavici dočekuju ekipu Zvijezde 09.

Trener Amar Osim na pres-konferenciji je kazao da se nada kako u predstojećem susretu neće biti isti rezultat kao što je bio prethodni, kada su slavili nogometaši Zvijezde.

''Bili smo bolji u prvom dijelu sezone, promašili nekoliko prilika, ali smo primili gol u posljednjim sekundama i izgubili na Grbavici. Teško je očekivati da se ponovi isti scenarij. Nadam se da ćemo biti dominantniji nego tu utakmicu i da nećemo strepiti do posljednje sekunde kao što je tada bio u slučaj'', rekao je Osim.

Ekipu Zvijezde neće voditi trener Darko Nestorović, koji je prije nekoliko dana napustio klub.

''Tko god bude vodio utakmicu, ne vjerujem da će u tri - četiri dana moći neke stvari popraviti ili pokvariti. U ovoj utakmici će najveći dio biti na nama, pokušat ćemo okrenuti utakmicu na naš mlin i ako mi budemo pravi mi ćemo se pitati u ovom susretu'', kazao je Osim.  

Susret sa Zvijezdom propustit će Siniša Stevanović zbog tri žuta kratona, a zamijenit će ga Srđan Stanić. Ostali igrači su sremni za nedjeljni duel, koji se igra od 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close