Uoči susreta sa Zrinjskim

Osim: Lakše je igrati u Mostaru nego na većini drugih terena

Susret 14. kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Željezničara na rasporedu je u subotu, 26. listopada, s početkom u 14:30 sati u Mostaru.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2019. u 11:11 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željezničar je u posljednje tri utakmice osvojio nešto više bodova od svog današnjeg protivnika, Zrinjskog, ali nije briljirao. Uz poraz u Banja Luci, tu je jedan bod osvojen na Tušnju (Tuzla City) i dosta teško ostvarena pobjeda u prošlom kolu (Mladost). Ono što je zanimljivo i momčad Amara Osima se muči s povratkom.

U duelima sa Širokim Brijegom, Veležom, Tuzla Cityjem i Borcem primala prvi gol i na kraju nije uspijevala u Sarajevo odnijeti puni plijen. Na pressici prije utakmice, Amar Osim je na pitanja uglavnom odgovarao u svom stilu.

''Možemo pobijediti ako nam se poklope neke stvari. Na neke te stvari imamo i mi utjecaj. Protivnik treba imati loš dan, da te ide, itd... Naravno da može. Lakše je igrati u Mostaru, nego na većini drugih terena. Zrinjski je za naše uvjete ozbiljna ekipa, teško je igrati protiv takvih igrača i da nije tako ne bi osvojili to što su osvojili'', istaknuo je Osim te se dotaknuo eventualne taktike pred današnji susret.

''Hoćemo li napasti Zrinjski? Napadaš koliko ti protivnik dozvoli. Rijetko se može predvidjeti tijek utakmice. Svjesni smo da njima treba pobjeda, a treba i nama, možda su oni u ovom trenutku pod većim imperativom. Nekih iznenađenja oko sastava sigurno neće'', naglasio je strateg Željezničara koji danas ne može računati na Pavića, Ramovića, Asima Zeca i vratara Kjosevskog.

Susret 14. kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Željezničara na rasporedu je u subotu, 26. listopada, s početkom u 14:30 sati u Mostaru.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close