Serie A

Osam golova i tri crvena kartona u ludoj utakmici u Rimu

Lazio i Udinese odmjerili su snage na Olimpicu u posljednjem susretu 15. kola talijanske Serie A. Ta je utakmica dala odgovor na pitanje zašto volimo nogomet...
Sport / Nogomet | 02. 12. 2021. u 23:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja utakmica 15. kola Serie A bila je ujedno i najluđa i to ne samo u ovom kolu već vjerojatno i u cijeloj ovoj kalendarskoj godini kad je u pitanju najviši razred talijanskog nogometa. A možda i šire...

Lazio i Udinese odigrali su 4:4, a konačan rezultat postavljen je u devetoj minuti sudačke nadoknade kada su gosti došli do izjednačenja i boda na Olimpicu.

U prvom poluvremenu briljirao je napadač Udinesea Beto koji je postigao prva dva gola na utakmici, u 17. i 32. minuti, Immobile je smanjio na 1:2 u 34., no da bi Udinese na odmor otišlo s dva gola prednosti pobrinuo se Molina u 44. minuti.

Lazio je početkom nastavka preko Pedra u 51. i Milinković-Savića u 56. minuti stigao do poravnanja.

Potom su oba sastava ostala sa po 10 igrača (isključeni Patric i Molina), a u 79. minuti rezervist Toma Bašić izveo je slobodni udarac iskosa s lijeve strane, da bi Acerbi glavom pogodio za prednost Lazija od 4:3.

Rimljani su tako došli do vodstva nakon što su na poluvremenu gubili 1:3 i činilo se kako su gosti iz Udina u psihološkom knock-downu te da se neće moći vratiti, ali u devetoj minuti sudačke nadoknade Arslan je pogodio za konačnih 4:4. Na koncu je iskljičen i Walace.

Nogometaši Torina remizirali su u susretu protiv Empolija (2:2), a drugi gol za domaćine postigao je Marko Pjaca.

Sve je krenulo idilično za momčad Ivana Jurića. Već u 10. minuti Pobega je postigao gol za vodstvo Torina.

Pet minuta kasnije bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca udvostručio je vodstvo domaćina. Pjaci je to treći ovosezonski gol, a velik dio sezone propustio je zbog problema s ozljedama.

No, u 32. minuti kreću problemi za Torino – crveni karton je dobio Singo, a već dvije minute kasnije Empoli je prepolovio vodstvo domaćina. Gol je postigao Romagnoli.

Jurić je odmah nakon primljenog gola odlučio izvaditi Pjacu iz taktičkih razloga, a ušao je branič Mergim Vojvoda.

Konačnih 2:2 postavio je La Mantia u 72. minuti, deset minuta nakon što je ušao u igru.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close