'Svečana' loža

Orepić: Mamić ne poštuje zakone, ali sjedi u svečanoj loži na utakmicama

Sport / Nogomet | 24. 06. 2016. u 20:44 Z.S.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tehnički ministar unutarnjih poslova RH Vlaho Orepić zamjerio je vodstvu Hrvaskoga nogometnog saveza (HNS) što na utakmicama hrvatske reprezentacije na Europskome prvenstvu u Francuskoj u svečanoj loži s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom sjedi Zdravko Mamić koji, po Orepiću, ne poštuje zakone Hrvatske.

"U našoj svečanoj loži sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone Hrvatske i nad kojim USKOK provodi dvije istrage, ima dvije aktualne optužnice. Jedna je za štetu od 100 miljuna kuna i u kojoj se radi o igraču koji igra za reprezentaciju, a druga je optužnica za prijetnje", izjavio je Orepić u petak u intervju za Radio Dalmaciju.

 

Komentirajući nedavne nerede dijela navijača na tribinama stadiona u Saint Etienneu na utakmici Hrvatska-Češka zbog kojih je bila prekinuta ta utakmica, tehnički ministar unutarnjih poslova rekao je kako se "radi o Mamiću i Šukeru - to jednostavno trebamo reći".

Orepić je je istaknuo kako mu je neugodno zbog problema na tribinama, ali da mu je isto toliko neugodno "i zbog svečane lože".

Ponovio je kako je u Puli i Splitu počelo procesuiranje 18 osoba koje su se do sada vratile iz Francuske u Hrvatsku, od 32 identificrana izgrednika.

Kopirati
Drag cursor here to close