U Rusiji

Opljačkan novinar Drago Ćosić

Organizatori još nisu objasnili kako se mogao dogoditi takav sigurnosni propust, no sve prostorije pokrivene su videonadzorom pa se policija nada da će brzo uhvatiti počinitelje.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2018. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novinar HTV-a Drago Ćosić opljačkan je u press centru stadiona u Kalinjingradu na kojem će Hrvatska u subotu igrati prvu utakmicu skupine D SP-a protiv Nigerije.

Kako javljaju Sportske novosti, čiji novinar je u Rusiji, lopovi su upali u press centar i ukrali torbu s novcem i svim dokumentima. Opljačkan je navodno i kolega Silvijo Škrlec s tportala, ali on je dokumente imao uz sebe. Organizatori još nisu objasnili kako se mogao dogoditi takav sigurnosni propust, no sve prostorije pokrivene su videonadzorom pa se policija nada da će brzo uhvatiti počinitelje.

Ćosić definitivno neće po dobrome pamtiti svjetska prvenstva budući da je imao nevjerojatan peh da mu se ista stvar dogodila i u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, piše Index.hr.

Kako je sam tada priznao, Ćosić je u Cape Townu ostavio automobil bez nadzora samo nekoliko minuta, ali je i to bilo dovoljno lopovima da mu ukradu ruksak s novcem i svim dokumentima.

Kopirati
Drag cursor here to close