Nogometna škola HŠK Zrinjski

Open football day na stadionu HŠK Zrinjski

Open footballdayje nogometna manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire da pokažu svoja nogometna umijeća
Sport / Nogomet | 07. 06. 2019. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna Škola HŠK „Zrinjski“ Mostar organizira manifestaciju Open football day na stadionu HŠK Zrinjski od 17. do 24. lipnja 2019.godinezakadete(2003. i 2004.godište) i pionire(2005. i 2006. godište) i od 24. do 30. lipnja 2019. godineza juniore(2001. i 2002. godište).

Open footballdayje nogometna manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire  da pokažu svoja nogometna umijeća i unaprijede svoje znanje. Ova manifestacija također ima za cilj proširenje članova obitelji Zrinjski, navodi se u priopćenju.

''Sudionikom ove manifestacije možeš postati ako se pridružiš kategoriji juniora HŠK „Zrinjski“ Mostar koji su prvaci Premijer Lige BiH U19 i mogući natjecateljiUEFA Youth League ili kadetima i pionirima koji igraju utakmice Premijer Lige BiH U15 i U17 i sudionici su Prve Lige HNK/Ž za kadete i pionire, a neki igrači su iz ovih kategorija svojim trudom i zalaganjem došli do potpisivanja ugovora s HŠK „Zrinjski“ Mostar'', navodi se u priopćenju.

Raspored i satnica za ovu manifestaciju uskoro će biti objavljeni na web stranici ili na Facebook stranici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close