Ibrakadabra

Opasno po reputaciju: Nikad ne provociraj Ibrahimovića!

Igrajući za svoj LA Galaxy, slavni Šveđanin je smiješnim napravio Čileanca Felipea Gutierreza, veznjaka Kansasa.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2018. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović ostat će zapamćen kao genijalac na travnjaku, a mnogi njegovi potezi vrtjeti će se još godinama nakon što ode u sportsku mirovinu.

Mnoštvo nezaboravnih pogodaka, asistencija, potezi petom ili škaricama, sve su to neki od njegovih zaštitnih znakova.

Istodobno, Zlatan je i veliki prgavac, koji na gotovo svakoj utakmici upadne u neku svađu s protivnicima ili sa sucem. Njegova je arogancija na terenu jednako prepoznatljiva kao i njegovi sjajni potezi i golovi.

Na utakmici protiv Sporting Kansas Cityja, Ibrahimović je izveo još jedan potez koji je odmah postao viralan.

Igrajući za svoj LA Galaxy, slavni Šveđanin je smiješnim napravio Čileanca Felipea Gutierreza, veznjaka Kansasa. Gutierrez je pokušao uklizavanjem ukrasti loptu Ibrahimoviću, ali je ovaj vještim driblingom Čileanca poslao po burek.

Međutim, pritom je napravio i gestu zbog koje se mnogi pitaju je li u pitanju bilo omalovažavanje protivnika, jer se Zlatan nakon driblinga okrenuo prema Gutierrezu u stilu ''odakle tebe u nogometu?".

Kad ne bi bio u pitanju Zlatan Ibrahimović, ovaj potez bi se možda i mogao vrednovati kao naslađivanje protivniku koji je ispao smiješan. Ovako, poznajući njegovu djetinjastu narav, ostajete u dilemi trebate li mu ipak zapljeskati...

Kopirati
Drag cursor here to close