Top 11 opljačkanih

Oni su bogati, često putuju i omiljene su mete lopova - Idealna opljačkana momčad

Nogometne zvijezde pretvorile su se u omiljene mete pljačkaša, a od popisa opljačkanih aktivnih igrača može se složiti i zvjezdana momčad.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2021. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Getty / Gerard Pique i Shakira 

Njihovi raskošni domovi skrivaju mnoge vrijednosti, a zbog prirode posla često ih nema doma. Nogometne zvijezde pretvorile su se u omiljene mete pljačkaša, a od popisa opljačkanih aktivnih igrača može se složiti i zvjezdana momčad, piše gol.hr.

David Ospina

Dok je igrao u Arsenalu, vrataru Napolija upali su u kuću dok su žena i djeca spavali. Ukrali su ključeve njegova Mercedesa. Ospina je bio na reprezentativnoj dužnosti.

Foto:AFP / Lopovi nisu čekali da Smalling ode na utakmicu, upali su mu u kuću

Chris Smalling

Svježi slučaj pljačke dolazi iz Rima. Lopovi nisu čekali da Smalling ode na utakmicu, upali su mu u kuću, držali ga na nišanu sa suprugom i dvogodišnjim sinom te oteli nakit i satove.

Gerard Pique

Među omiljene mete pljačkaša spadaju skupocjeni satovi, a oni su nestali iz Piqeova i Shakirina doma 2018. godine. Pique se pripremao za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Shakira je bila na turneji po Njemačkoj.

Foto:AFP / PSG-ova kapetana opljačkali su dok je igrao utakmicu

Marquinhos

PSG-ova kapetana opljačkali su prije mjesec dana dok je igrao utakmicu. U kući su bili njegovi roditelji.

Jordi Alba

Nekoliko mjeseci nakon Piquea žrtva je bio i njegov suigrač. Lopovi su upali kroz vrt dok je njegova obitelj bila u kući.

Kevin-Prince Boateng

Serija napada na igrače Barcelone 2018./2019. nije zaobišla ni Boatenga. Dok je bio u Valladolidu na gostovanju u veljači 2019., provalnici su otuđili nakit i novac u vrijednosti oko 400.000 eura. Arthur Melo i Philippe Coutinho također su opljačkani u tom periodu.

Dele Alli

Jedan od najpotresnijih napada bio je na Delea Allija. Engleskom nogometašu prijetili su nožem, a zaradio je i ozljedu nakon udarca šakom. Ukrali su mu satove, nakit i još mnogo toga.

Sadio Mane

Liverpoolovu zvijezdu dvaput su opljačkali dok je igrao Ligu prvaka na Anfieldu - 2019. i 2017. Nestali su mu satovi, mobiteli, ključevi automobila...

Foto:Pixsell / Ivan Perišić ostao je bez satova vrijednih 80.000 eura

Ivan Perišić

Neugodno iznenađenje dočekalo je Perišića nakon povratka s reprezentativne akcije - iz njegova milanskog stana nestali su satovi vrijedi 80.000 eura.

Angel Di Maria

 Istog dana kada je opljačkan Marquinhos, opljačkan je i Di Maria. Za provalu je saznao za vrijeme utakmice protiv Nantesa. Izašao je u 62. minuti. Navodno su pljačkaši njegovu obitelj bili uzeli za taoce.

Foto; SportMeteoweek / Icardi je ostao bez imovine vrijedne 400 000 eura

Mauro Icardi

Provale u kuće igrača Barcelone bile su česte 2018. i 2019., a 2021. u trendu su igrači PSG-a. Prije nego što su opljačkali ranije spomenuti dvojac, lopovi su provalili u kuću Mara Icardija i uzeli plijen u vrijednosti od 400.000 eura. Da Pariz može biti opasan, pokazuju i pljačke Danija Alvesa i Thiaga Silve dvije godine ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close