Njemački kup

Olmo zabio za Leipzig već u drugom nastupu

Eintracht je u prvom poluvremenu poveo golom Andrea Silve (17-11m), na 2:0 je početkom nastavka povisio Kostić (51), da bi Olmo odličnim udarcem s ruba kaznenog prostora u 68. minuti smanjio na 2:1 i vratio nadu Leipzigu.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 20:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Dani Olmo

Donedavni igrač zagrebačkog Dinama, španjolski reprezentativni veznjak Dani Olmo u svom je drugom nastupu za RB Leipzig postigao prvi pogodak za novu momčad, ali to nije bilo dovoljno kako bi se izbjegao 1:3 (0:1) poraz na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu u osmini finala Njemačkog kupa.

Eintracht je u prvom poluvremenu poveo golom Andrea Silve (17-11m), na 2:0 je početkom nastavka povisio Kostić (51), da bi Olmo odličnim udarcem s ruba kaznenog prostora u 68. minuti smanjio na 2:1 i vratio nadu Leipzigu. Iako su gosti do kraja utakmice preselili igru na domaću polovicu nisu uspjeli stići do poravnanja već je Kostić (90+5) u samoj završnici iz protunapada pogodio za konačnih 3-1, prenosi Hina.

Olmo je za RB Leipzig odigrao drugo poluvrijeme.

U četvrtfinale se plasirala i Fortuna iz Duesseldorfa koja je kao gost svladala Kaiserslautern sa 5:2 (1:2). Kasnije u utorak igrat će Schalke 04 - Hertha i Werder - Borussia Dortmund, dok su u srijedu na programu dvoboji Bayer - Stuttgart, Verl - Union Berlin, Bayern - Hoffenheim i Saarbruecken - Karlsruhe.

Kopirati
Drag cursor here to close