Stižu ponude

Olma uz Barcelonu žele i dva engleska velikana

Chelsea i United već dugo vremena prate Olma, njihovi europski skauti gledali su ga nebrojeno puta u protekle dvije godine.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2020. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitanje je dana kada će Dani Olmo napustiti Dinamo. Mladi Španjolac izjavio je više puta u proteklih mjesec dana da je spreman za iskorak i novi izazov u karijeri.

Prvi kandidat za njegovo dovođenje je Barcelona. Trener katalonskog velikana Ernesto Valverde kazao je o mladom Španjolcu da je veliki igrač, ali nije htio komentirati ništa vezano uz transfer.

Dani Olmo, koji je 2014. prešao iz podmlatka Barcelone u Dinamo, u četvrtak je rekao u intervjuu za katalonske novine L'Esportiu kako je zagrebački klub primio ponudu za njega te da bi možda bilo najbolje da ode sada u siječnju. Dodao je da ne zna želi li ga Barcelona sada ili na ljeto.

Međutim, uz Barcu, Olma žele i dva engleska velikana - Chelsea i Manchester United. Katalonci su uvjereni da Olmo može odmah uskočiti u prvu momčad, dok Dinamo svoju šansu vidi upravo u Englezima. Naime, njihovim interesom cijena za sjajnog ofenzivca može se samo povećavati.

Kako piše portal Goal, Chelsea i United već dugo vremena prate Olma, njihovi europski skauti gledali su ga nebrojeno puta u protekle dvije godine.

Olmo nije jedini dinamovac za kojeg je zainteresiran Chelsea. Isti izvor dodaje da je Antonio Marin također na meti londonskog kluba. Riječ je o najtalentiranijem igraču svojeg godišta u Dinamu koji će u siječnju napuniti 19 godina. Ljetos je s Dinamom potpisao novi, trogodišnji ugovor, a na meti europskih velikana nalazi se već neko vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close