Nova era u Bayernu

Oliver Kahn ulazi u upravu Bayerna, a na čelo kluba zasjesti će od 2022.

Kada Rummeniggeu istekne ugovor 31. prosinca 2021., Oliver Kahn će od njega preuzeti dužnost izvršnog predsjednika
Sport / Nogomet | 30. 08. 2019. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Oliver Kahn, simljen kako dolazi na sjednicu Nadzornog odbora Bayerna

Bivši kapetan minhenskog Bayerna Oliver Kahn vraća se u klub gdje će obnašati dužnost člana Upravnog odbora iduće godine da bi 2022. preuzeo dužnost predsjednika i izvršnog direktora, objavio je njemački prvoligaš u petak.

Trenutačnog predsjednika Bayerna Ulija Hoenessa koji odlazi u mirovinu nakon dugotrajnog angažmana u klubu zamijenit će još jedna legenda bavarskog kluba 63-godišnji Karl-Heinz Rummenigge.

Kada Rummeniggeu istekne ugovor 31. prosinca 2021., Kahn će od njega preuzeti dužnost izvršnog predsjednika, javlja Hina.

"Velika je čast postati član odbora, a onda preuzeti dužnost predsjednika Bayerna", izjavio je 50-godišnji Kahn, bivši kapetan njemačke reprezentacije za koju je odigrao 86 utakmica.

"Duboko sam povezan s klubom koji me je značajno obilježio", dodao je Kahn koji je tijekom igračke karijere imao nadimak 'Titan', a osvojio je osam naslova prvaka s Bayernom između 1994. i 2008.

Uli Hoeneß je izrazio uvjerenje kako su u Oliveru Kahnu pronašli idealnu osobu za dužnost izvršnog predsjednika kluba, jer se radi o čovjeku koji spada među najznačajnije igrače u povijesti Bayerna.

Kopirati
Drag cursor here to close