Neće on nigdje

Oglasio se PSG: Kylian Mbappe ostaje sljedeće sezone

PSG je, pak, u priopćenju naglasio kako su jake veze ujedinile klub i Mbappea, koji je u Pariz stigao 2017. godine iz Monaca.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2019. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon brojnih špekulacija o tome kako će Kylian Mbappe u ljetnom prelaznom roku napustiti Paris Saint-Germain oglasio se pariški klub, koji je demantirao takve navode, istaknuvši da će mladi napadač ostati na Parku prinčeva i sljedeće sezone.

Mbappe je u nedjelju proglašen za najboljeg igrača francuske Ligue 1, a u obraćanju je nagovijestio kako bi mogao potražiti novi izazov.

PSG je, pak, u priopćenju naglasio kako su jake veze ujedinile klub i Mbappea, koji je u Pariz stigao 2017. godine iz Monaca.

Nakon što je prvobitno došao na posudbu PSG je prema dogovoru dva kluba platio 190 milijuna eura obeštećenja čime je Mbappe postao drugi najskuplji igrač u povijesti, odmah iza klupskog kolege Neymara.

Mladi Francuz je za “svece“ odigrao 86 natjecateljskih utakmica i postigao 59 golova.  Ovu sezonu je okončao i kao najbolji strijelac Ligue 1 sa 32 gola.

U dresu reprezentacije Francuske, s kojom je prošlog ljeta osvojio naslov svjetskih prvaka, 20-godišnji Mbappe je odigrao 30 utakmica uz 12 pogodaka, javlja Anadolija.

Kopirati
Drag cursor here to close