Optužbe za silovanje

Oglasio se i Neymar s eksplicitnim porukama i snimkama koje mu je slala djevojka iz Brazila

Nakon što je neimenovana žena prijavila brazilskog nogometaša Neymara za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu, oglasio se i napadač Brazila i francuskog PSG-a
Sport / Nogomet | 02. 06. 2019. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je neimenovana žena prijavila brazilskog nogometaša Neymara za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu, oglasio se i napadač Brazila i francuskog PSG-a, prenosi Jutarnji list.

Neymar je odlučio objaviti cjelokupnu korespondenciju koju je vodio s tom ženskom osobom kako bi javnosti otkrio pravu pozadinu svih okolnosti:

"Bilo je neophodno da otkrijem sve detalje navedenog slučaja", poručio je Neymar.

Brazilac je odlučio riskirati ionako već narušene obiteljske odnose i prezentirati cijelu WhatsApp prepisku koju je vodio s misterioznom djevojkom. Usput je na svome Instagram i Facebook profilu objavio poruku u kojoj navodi:

"Optužen sam za silovanje, a to je prilično jaka riječ. Ono kroz što sada prolazim iznimno je neugodno. U svakom slučaju, želim pokazati svu korespondenciju koju sam vodio s tom ženom, cijelu našu intimnu komunikaciju, koja je potrebna kako bi se razotkrilo što se tu doista događalo. Ono što se dogodilo iza zatvorenih vrata bio je tipičan intiman odnos između muškarca i žene", poručio je slavni nogometaš.

U priopćenju objavljenom nakon što su optužbe postale javne, Neymarov je glasnogovornik ustvrdio:

"U potpunosti odbacujemo navedene optužbe i, iznad svega, osuđujemo intenzivnu izloženost tisku ove ekstremno negativne situacije."

Nogometašev otac Neymar dos Santos Sr. izjavio je u subotu za brazilsku televiziju kako je "jasno da se tu radi o namještaljki".

Na videosnimci koju je Neymar Jr. pustio u javnost jasno se mogu vidjeti eksplicitni sadržaji koje je tajanstvena ženska osoba slala nogometnoj zvijezdi, a i spremnost da takve podatke javno objavi mogle bi ići u korist njegovoj nevinosti. Istraga je u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close