Što će se dogoditi?

Oglasile se legende: ''Zbog njih trojice moraš otići iz tog kluba''

''Da sam ja Pochettino odmah bi preuzeo United'', poručio je Jamie Carragher, nekoć igrač, a danas komentator na CBS-u.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2021. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je poražen u Manchesteru, ali premda je pobjednik City, fokus interesa dobio je crveni dio grada, United. Klub s imenom, ali klub bez trenera. Tko će biti nasljednik Ole Solskjaera ? Nakon loše, čak i razočaravajuće izvedbe PSG-a na Etihadu stručnjaci i bivši igrači u toj ulozi vide Mauricia Pochettina, pišu sportske novosti.

''Da sam ja Pochettino odmah bi preuzeo United'', poručio je Jamie Carragher, nekoć igrač, a danas komentator na CBS-u.

Carragher vjeruje kako bi dolazak na Old Trafrod bio razuman potez u karijeri za Pochettina, uz naglasak kako bivši šef Spursa ne može postaviti momčad po svojim zamislima zbog prisutnosti superzvijezda Lionela Messija, Kyliana Mbappea i Neymara u PSG-u.

Govoreći nakon poraza PSG-a 2-1 od Manchester Cityja u njihovom okršaju Lige prvaka u srijedu navečer, Carragher je za CBS Sports naglasio:

''Pochettino mora izaći iz tog kluba. Ako ima priliku otići u Manchester United... ja bih otišao sutra. Iskreno bih to uradio zbog te tri zvijezde'', kazao je Carragher jasno upirući prstom u Messija, Mbappea i Neymara.

Bivša legenda Arsenala Thierry Henry nadovezao se na Carragherove komentare kritizirajući mega tercet zbog njihove slabe izvedbe u srijedu. Rekao je da PSG nema nade da dočepati se naslova europskog prvaka ako njihove najveće zvijezde nastave zanemarivati svoje obrambene obveze.

''Ako želiš osvojiti Ligu prvaka, ne možeš se braniti sa sedam igrača. To je jednostavno nemoguće, nije me briga tko si i kako se zoveš. Tvoji obrambeni igrači su stalno izloženi, stalno igraju tri na jedan ili tri na dva. Uvijek si u deficitu. Momčadi u Francuskoj ne mogu slomiti takav PSG, međutim može jedan Manchester City'', kazao je Henry i dodao:

''Pochettino ponekad ne smije biti Pochettino s tom momčadi''.

Michael Owen također drži da bi Argentinac mogao biti produktivniji ako se prebaci na Old Trafford.

''Njegove ruke su vezane, jer ne može iz momčadi izostaviti Neymara, Kyliana Mbappea i Lionela Messija. Naravno da su oni iznimno kvalitetni, ali igrajući tako neće osvojiti Ligu prvaka. Mislim da Pochettino vjerojatno može učiniti puno više s momčadi Manchester Uniteda nego s momčadi PSG-a koja bira samu sebe. No, možete li ih oblikovati u pobjedničku momčad? Nisam siguran. Ali, mislim da bi to mogao s Manchester Unitedom'', kazao je Owen za BT Sport.

Kopirati
Drag cursor here to close