nova smjena

Odović dobio otkaz na klupi Željezničara

Sport / Nogomet | 10. 09. 2015. u 10:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Željezničar odigrao samo 0:0 sa Slobodom i pao u donji dio ljestvice, trener Milomir Odović dobio je otkaz.

Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora FK Željezničar koja je održana danas, donesena je odluka o prekidu suradnje sa dosadašnjim šefom stručnog stožera, Milomirom Odovićem, objavio je klub s Grbavice.

Sljedećih dana, Upravni odbor će obaviti razgovore sa kandidatima za novog šefa stručnog stožera, a ekipu će do tada privremeno voditi dosadašnji prvi pomoćnik, Edis Mulalić.

Direktor Željezničara Mirsad Šiljak ističe da je s Odovićem obavljen korektan razgovor, te da je i dosadašnji šef stručnog štaba ''plavih'' svjestan da u dosadašnjem dijelu prvenstva BiH nisu ispunjeni postavljeni ciljevi, zbog čega je i došlo do njegove smjene.

''Rezultati koje je ekipa ostvarila su bili ispod očekivanja, tako da je Odovićeva smjena bila neminovnost. S njim smo obavili fer i korektan razgovor i zahvalili mu se na dosadašnjoj suradnji. Uprava kluba će večeras održati sastanak i razmotriti potencijalne kandidate za upražnjenu poziciju u ekipi'', izjavio je Feni Šiljak.

U Premijer ligi BiH odigrano je samo sedam kola, a ovo je već šesta trenerska smjena.

Kopirati
Drag cursor here to close