Trebinje

Odluka o posljednjem četvrtfinalistu nogometnog Kupa BiH

Trener domaćeg sastava Rajko Mičeta očekuje kvalitetnu utakmicu.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2017. u 12:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Leotara i Zvijezde 09 na programu je u srijedu od 15 sati u Trebinju, nakon kojeg će biti poznat posljednji četvrtfinalist najmasovnije klupskog nogometnog natjecanja u BiH.

Trener domaćeg sastava Rajko Mičeta očekuje kvalitetnu utakmicu.

''Sastali smo se već sa Zvijezdom ove sezone u Kupu Republike Srpske. Oni su tada nastupili u kombiniranom sastavu i mi smo bili uspješni nakon izvođenja jedanaesteraca. Sada će sigurno imati ozbiljniji pristup. Mi ne blistamo u 2. ligi, ali u ovaj meč ulazimo sa ciljem da afirmiramo naš tim i igrače, te da se bh. javnosti predstavimo u najboljem svjetlu'', ističe Mičeta.

Pomoćni trener u Zvijezdi 09 Mladen Obrenović naglašava da ekipa iz Stanišića kod Bijeljine želi plasman u četvrtfinale.

''Naše ambicije ove sezone su visoke u prvenstvu, ali i u Kupu. Idemo u Trebinje po što bolji rezultat i plasman među osam najboljih ekipa. Nedostajat će nam Trifković i Lučić, ali vjerujem da će oni igrači koji istrče na teren pružiti maksimum. Od Leotara smo eliminirani u Kupu RS-a i sada želimo da prikažemo bolju igru i da im se revanširamo'', kazao je Obrenović.

Glavni sudac ovoga susreta je Darko Obradović iz Stoca, a asistirat će mu Amer Macić iz Mostara i Jure Musa iz Čitluka. 

Plasman u četvrtfinale ranije su izborili: Željezničar, Široki Brijeg, Sloga Simin Han, Sloboda, Krupa, Rudar Prijedor i Olimpik. 

Kopirati
Drag cursor here to close