Suspendiran stadion

Odluka o kazni Širokom Brijegu tek idući tjedan

Sport / Nogomet | 19. 05. 2017. u 14:47 D.L.
Kopirati

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH na sjednici održanoj u petak u Sarajevu rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti te nije donijelo odluku o kazni Nogometnom klubu Široki Brijeg. O tome će biti riječit tek idući tjedan.

Natjecateljsko povjerenstvo je ranije tijekom dana jednoglasno suspendiralo stadion Pecara, odnosno zabranio je odigravanje utakmica NK Široki Brijeg na spomenutom stadionu do konačne odluke Disciplinskog povjerenstva.

''U disciplinskom postupku su zatražena dodatna očitovanja službenih osoba utakmice, kao i predstavnika NK Široki Brijeg. Odluke će biti donijete na sljedećoj sjednici Disciplinskog povjerenstva koja je zakazana za utorak, 23. svibnja 2017. godine u 15.00 sati u Sarajevu'', objavio je Nogometni savez BiH.

Široki Brijeg će tako u utorak saznati hoće li morati svoje utakmice igrati na drugom stadionu ili će igrati ipak na Pecari, no pred praznim tribinama.

Podsjećamo, NK Široki Brijeg priopćio je kako ''na verbalne ispade pojedinaca nisu mogli utjecati''.

 

 

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.