U21

Odlučujuća utakmica: Mirko Marić na Gračanovom popisu za Švedsku

Sport / Nogomet | 20. 09. 2016. u 15:20 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik mlade nogometne reprezentacije Hrvatske Nenad Gračan saopćio je popis igrača na koje računa u utakmici sa Švedskom, a na popisu se našao redoviti sudionik hrvatskih U21 akcija, Mirko Marić. 

Gruđanin je mjesto među najboljim mladim nogometašima Hrvatske zaradio partijama u Lokomotivi u kojoj je ove sezone zabio sedam komada, od čega šest u kvalifikacijama Europske lige.

"Što se tiče utakmice sa Švedskom, sve je jasno. Nama u zadnjem kolu igra pobjeda za prvo mjesto, nema kalkulacija, isto je i Šveđanima. Švedska je pokazala svoju snagu kroz kvalifikacije, nisu izgubili niti jednu utakmicu, možda je tu i zakon brojeva na našoj strani", kazao je Gračan.

On je za susret sa Švedskom pozvao: Dominika Livakovića, Dinu Perića, Filipa Benkovića, Antu Ćorića, Domagoja Pavičića i Ivana Fiolića (Dinamo), Josipa Eleza (Rijeka), Nikolu Vlašića i Frana Tudora (Hajduk), Mirka Marića (Lokomotiva), Karla Bartoleca (Nordsjaelland), Antonija Milića (Oostende), Marka Roga (Napoli), Alena Halilovića (HSV), Josipa Posavca (Palermo), Dinu Mikanovića (Aarhus), Josipa Radoševića (Red Bull Salzburg), Marija Pašalića (Milan) te Stipu Pericu (Udinese Calcio).

Utakmica sa Švedskom igra se 10. listopada na stadionu Vangavallen u Trelleborgu.

Kopirati
Drag cursor here to close