Uoči Kupa

Odlična gesta Širokog Brijega

netko je u noći s ponedjeljka na utorak ostavio dva psića na ulazu u stadion Pecara, a ''Plavo-bijeli'' su pokrenuli akciju udomljavanja, a službeni klupski Fan shop nagradit će udomitelje.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su čelni ljudi Nogometnog kluba Široki Brijeg okupirani organizacijom uzvratnog susreta finala Kupa BiH (srijeda, 17:00 sati), u utorak su napravili odličnu gestu koja je razgalila srca njihovih, ali i navijača iz regije.

Naime, netko je u noći s ponedjeljka na utorak ostavio dva psića na ulazu u stadion Pecara, a ''Plavo-bijeli'' su pokrenuli akciju udomljavanja, a službeni klupski Fan shop nagradit će udomitelje.

''Budi mi prijatelj i udomi me! Jutros je netko od nemarnih građana ova dva prekrasna psića ostavio na ulazu na stadion Pecara i oni sada trebaju svoj novi dom. Budi im prijatelj i udomi ih. Onog koji ih udomi Fan Shop Široki nagradit će prigodnim poklonom'', objavio je NK Široki Brijeg na službenoj Facebook stranici.

U vrlo kratkom roku stiglo je nekoliko upita za njihovo udomljavanje, a njihovi novi vlasnici postali su mladi navijači NK Široki Brijeg Tomislav i Andrea koji su dobili i prigodne poklone iz Fan Shop Široki.

Kopirati
Drag cursor here to close