Ide u Arsenal

Odegaard nije na prodaju, ali će ga Real pustiti na posudbu

Norvežanin bi trebao biti drugi igrač Real Madrida na posudbi u Arsenalu, budući da je Dani Ceballos među Topnicima od prošle sezone.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2021. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Martin Odegaard nikako da se nametne u Realu

Norveški veznjak Martin Odegaard (22), koji u Real Madridu ima skromnu minutažu, trebao bi otići na posudbu u Arsenal do kraja sezone, objavili su britanski mediji.

Arsenal će morati platiti Realu 2,8 milijuna eura naknade za posudbu plus iznos Odegaardove plaće.

Odegaard je želio otići na posudbu u Real Sociedad, gdje je prošle sezone odigrao 36 utakmica u svim natjecanjima i postigao sedam golova. No, Real Madrid na to nije pristao, te je dogovorio posudbu s Arsenalom.

Norvežanin bi trebao biti drugi igrač Real Madrida na posudbi u Arsenalu, budući da je Dani Ceballos među Topnicima od prošle sezone.

Mladi Norvežanin je na ledu kod Zinedinea Zidanea i u posljednje vrijeme igra na kapaljku, pa je izrazio nezadovoljstvo statusom.

Britanski mediji javljaju da ne postoji otkupna klauzula, nego će Real i Arsenal po završetku sezone razgovarati o Odegaardu, a nisu posve digli ni ruke od Ceballosa.

I Ceballos i Odegaard na neki su način ostali u sjeni sjejnog Luke Modrića, a u veznome redu beupitan je i Toni Kroos. Doda li ce tome Casemiro, koji uživa veliko Zidaneovo povjerenje, bilo je jasno da dvojica nadarenih, ali još neiskusnih veznjaka moraju drugdje tražiti minutažu.

Dani Ceballos se među Topnicima solidno snašao, ostaje za vidjeti što čeka Odegaarda, koji je u ponedjeljak navodno već prošao medicinski pregled u Arsenalu.

Kopirati
Drag cursor here to close