Novi poraz

Očajna obrana BiH primila tri laka komada u Amsterdamu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavila je nizati poraze, bilo da se radi o prijateljskim utakmicama ili Ligi nacija.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2020. u 19:39 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pretposljednjoj utakmici u Skupini A u Ligi nacija BiH je na praznoj Johan Cruijff Areni doživjela poraz od Nizozemske. Iako i sami bz velikog broja važnih igrača Nizozemci su slavili s 3:1, riješili pitanje pobjednika kada je Wijnaldum u prvih petnaestak minuta postigao dva lagana gola.

Nizozemska je u tom razdoblju postigla još jedan gol, koji je neopravdano poništen zbog zaleđa, a mogla je još koji, no na golu gostiu odličan je bio Ibrahim Šehić.

BIH je u prvih 45 minuta bila uistinu očajna i tek u drugom poluvremenu zaigrala je onako kako bi trebala momčad koja je izborila elitnu skupinu u Ligi nacija. Ipak, unatoč boljoj igri primila je i treći gol, a opet na isti način, tako što bi strijelac samo ubacio loptu u praznu mrežu.

Ovaj put strijelac je bio Depay, a asistent je bio Dumfries.

U 63. minuti Bosna i Hercegovina smanjila je na 1:3, a strijelac je bio Smail Prevljak koji je samo dvije minute ranije zamijenio Hodžića. Prevljak je nešto kasnije mogao postići još jedan gol, no lopta je prošla blizu vratnice.

BIH u ovoj skupini ima još odigrati s Italijom, no porazom od Nizozemske i teoretski je ispala iz elitne skupine u Ligi nacija.

Kopirati
Drag cursor here to close