Fijasko Redsa

Obrana naslova sve dalje: Liverpool šokantno poražen kod kuće

Nogometaši Liverpoola doživjeli su šokantan domaći poraz od Burnleyja (0:1). Veliki niz Liverpoola od 68 utakmica bez poraza na Anfieldu time je prekinut.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2021. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola doživjeli su šokantan domaći poraz od Burnleyja u sklopu 18. kola engleske Premierlige. Gosti su slavili pogotkom Barnesa udarcem s bijele točke u samoj završnici utakmice.

Bila je to treća domaća utakmica u kojoj Liverpool nije uspio pobijediti na svom travnjaku u domaćem prvenstvu ove sezone.

Veliki niz Liverpoola od 68 utakmica bez poraza na Anfieldu time je prekinut.

Liverpool je u prvom poluvremenu imao čak 13 udaraca, ali ništa nisu iskoristili, a nevjerojatnim promašajem se istaknuo Divock Origi koji nije iskoristio poklon gostiju.

Inače, kraj prvog poluvremena ove utakmice obilježile su povišene tenzije gdje je došlo i do sukoba trenera Jürgena Kloppa i Seana Dychea u tunela, ali i igrača na terenu.

U nastavku dominacija Redsa se nastavila, a zasigurno će puno priče biti o 74. minuti kada je sudac možda propustio suditi penal za domaćine.

Ovo je već peto kolo bez pobjede za Liverpool, te su sada četvrti s 34 boda, šest manje od Manchester Uniteda, dok je Burnley 16. s 19 bodova.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close