Don't mess with Messi

'Obalio' ga Hulk: Lionel Messi uživa u igri sa sinovima i svojim omiljenim psom

Pritom je zanimljivo da Hulk (pasmine Bordoška doga, Dogue de Bordeaux) izgleda 'krupniji' od samog Messija. Kad legne pored psa Hulka, Lionel Messi sa svojih 1,70 m, izgleda sitniji od četveronožnog ljubimca...
Sport / Nogomet | 16. 01. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Hulkov poljubac - vrlo ''mokro'' iskustvo

Lionel Messi (31) i dalje neumorno puni protivničke mreže, a unatoč visokim zahtjevima profesionalnog nogometa, koji podrazumijevaju svakodnevnu žrtvu na treninzima, peterostruki najbolji nogometaš svijeta (2009., 2010., 2011., 2012., 2015.) uvijek pronalazi i dovoljno vremena za svoju obitelj.

Pored toga što se rado igra sa svojim sinovima Matteom, Thiagom i Cirom, Argentinac ima i kućnog ljubimca, psa Hulka, od kojega se gotovo ne odvaja.

Igrajući se s Matteom i Thiagom, Leo Messi je sve to zabilježio na nekoliko prigodnih fotografija koje je objavio na Instagramu i Facebooku.

Pritom je zanimljivo da Hulk (pasmine Bordoška doga, Dogue de Bordeaux) izgleda 'krupniji' od samog Messija. Kad legne pored psa Hulka, Lionel Messi sa svojih 1,70 m, izgleda sitniji od četveronožnog ljubimca. Naravno, sve je stvar perspektive iz koje se promatra i samog kuta kamere...

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

Hulk je pak sa svoje strane pravi dobrica, pas koji obožava svojeg gospodara i ugodno se osjeća u društvu njegovih. Naravno, druga je stvar kad ti jedna takva grdosija 'prospe' poljubac posred lica... Nakon nekoliko takvih izljeva njegovih nježnosti, čovjeku je potreban ručnik gabarita metar sa dva.

Posve opušten u svome domu, posve ležeran na travnjaku - moglo bi se kazati za Messija koji u ovoj sezoni ponovno čini onu bitnu razliku koja Barcelonu čvrsto drži na vrhu tabele LaLige i koja ju čini jednim od favorita za pobjednika Lige prvaka.

Messi je u aktualnoj sezoni odigrao 22 utakmice za Barcu, postigavši 23 gola i pripremivši još 13 pogodaka svojim kolegama.

U prvenstvu Španjolske je u 17 utakmica postigao isto toliko golova. Tu mu nema premca - baš kao i u ukupnome skoru Argentinčeve karijere: Nedavno je Messi na utakmici protiv Eibara postigao svoj 400. prvenstveni gol. Proći će vjerojatno puno vremena prije negoli mu se netko u budućnosti približi...

Kopirati
Drag cursor here to close