Sloboda odnijela bod

Nula na Pecari: Široki opet propustio zasjesti na vrh ljestvice

Široki je opet kiksao i propustio se vratiti na prvo mjesto, a publika na Pecari ih je burno izviždala.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2018. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odigrali su drugu uzastopnu ''nulu'' na Pecari (0:0), a ovoga po bod su podijelili sa Slobodom u šestom kolu Premijer lige. Ovim remijem ''Plavo-bijeli'' su se propustili vratiti na prvo mjesto ljestvice.

Gosti iz Tuzle bolje su ušli u susret te su u prvih nekoliko minuta dva puta zaprijetili Bilobrkovim vratima, no bezuspješno. Domaći su nešto bolje zaigrali, no imali su jalov posjed te nisu uspjeli kreirati ozbiljniju priliku pred vratima Tuzlaka.

U drugi dio susreta gosti su ušli dosta agresivnije i pritiskali su domaćine koji nisu uspjeli povezati konce igre. Ipak kasnije su uspostavili kakvu-takvu kontrolu, no zabilježen je tek jedan ozbiljan udarac prema vratima kada je Čabraji snažan udarac obranio vratar Vukliš.

Sloboda je u završnici dva puta ozbiljno zaprijetila. Prvo je Bilobrk čupao loptu pod prečkom, a u 82. minuti Ćorluka je zamalo poslao loptu u vlastitu mrežu kada ju je izbijao pod Barabanovim pritiskom.

U posljednjim minutama Široki je vršio konstantan pritisak, no do pogotka nije uspio doći.

Utakmica je neodoljivo podsjećala na onu iz četvrtog kola na Pecari kada je Široki također odigrao 0:0 i propustio zasjesti na vrh premijerligaške ljestvice.

U sedmom kolu Široki Brijeg gostuje u Gabeli kod GOŠK-a dok Sloboda na Tušnju dočekuje bijeljinski Radnik.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close