Ili nema licence

NS BiH traži od Čelika objašnjenje za dug od 38.000 KM prema igraču

Klub se i službeno očitovao o tome te ustvrdio kako se radi o još jednoj tužbi i presudi, a koje su, kako se ističe, nestale neradom prethodnih klupskih uprava.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2019. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Čelik, koji na Prvostupanjskom povjerenstvu za licenciranje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine 3. svibnja nije dobio licencu za natjecanje sljedeće sezone u elitnom razredu bh. nogometa, vjerojatno će za izlazak pred Drugostupanjsko povjerenstvo morati isplatiti i dug za bivšeg igrača Denijala Rizvanovića u iznosu od 38.523,23 KM.

Klub se i službeno očitovao o tome te ustvrdio kako se radi o još jednoj tužbi i presudi, a koje su, kako se ističe, nestale neradom prethodnih klupskih uprava.

''Ovo je još jedan slučaj koji je sklonjen i nije ušao u reviziju kluba'', piše u tom priopćenju, u kojem se ističe kako je time prevaren i investitor Aydin Oglun, a koji je prilikom ulaska u klub najavio da ga ne zanimaju stari dugovi te da ih treba isplatiti iz prihoda iz tekućeg poslovanja.

''Ne znam što će biti. Sutra imamo sastanak u Savezu'', kazao je u kratkom telefonskom razgovoru za Fenu generalni direktor Čelika Ismet Đugum, koji nije želi komentirati i objasniti novonastalu situaciju.

Naime, Rizvanovićeva odvjetnic Amira Trajanovska uputila je 5. svibnja ove godine na adresu NS BiH zahtjev za isplatu spomenutog iznosa iz pravosnažne sudske presude Općinskog suda Zenica od 16. siječnja 2016. godine, na iznos od 8.133,84 KM glavnice te sudske troškove u iznosu od 720 KM, odnosno ukupno 9.573,94 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close