Liga nacija

NS BiH pušta 10.000 ulaznica u prodaju za utakmicu s Austrijom

Kao i do sada, najskuplje su ulaznice za zapadnu tribinu i koštaju 40 KM, za istok 30 KM, sjever i jug 20 KM.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2018. u 17:45 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni savez Bosne i Hercegovine će za utakmicu s Austrijom pustiti u prodaju 10.000 ulaznica.

''Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug", priopćeno je iz NS BiH pred utakmicu Lige nacija 11. rujna na Bilinom polju.

Kao i do sada, najskuplje su ulaznice za zapadnu tribinu i koštaju 40 KM, za istok 30 KM, sjever i jug 20 KM.

Na web-stranici Saveza je objavljeno da će 5.550 ulaznica prodavati u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije Centrotrans.

Iz bh. krovne nogometne kuće su obavijestili navijače da jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočenje osobne iskaznice, a da je kupovina ulaznica maloljetnim osobama zabranjena. Osobi koja je već identificirana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina.

''Molimo naše vjerne navijače i prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su jasno naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje. NS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače s elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu'', priopćeno je iz NS BiH.

Prodaja ulaznica počinje u utorak, 28. kolovoza 2018. godine u 9:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close