Musemićev nasljednik

Novi trener FK Sarajevo najkasnije do Nove godine

''Bilo kakve drastične promjene u menadžmentu kluba ne bi donijele dobre rezultate, jer klub se nalazi pred zadacima kao što su proces licenciranja, prelazni rok, izbor novog šefa stručnog stožera'', istaknuto je.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2019. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjem sastanku rukovodstva Fudbalskog kluba Sarajevo analizirano je stanje i rad administracije, te su definirane ”slabe točke na kojima se treba raditi u nadolazećem razdoblju”.

”Rukovodstvo je analiziralo i stanje nakon smjene bivšeg šefa stručnog stožera, koja je klubu donijela ogroman javni pritisak. Naglašeno je da se vrednuje mišljenje navijača i simpatizera kluba uz zaključak da u ovom trenutku bilo kakve drastične promjene u menadžmentu kluba ne bi donijele dobre rezultate, jer klub se nalazi pred zadacima kao što su proces licenciranja, prelazni rok, izbor novog šefa stručnog stožera i pripreme za nastavak sezone 2019/20. Naglašeno da je rok za imenovanje novog šefa stručnog stožera 31. prosinac 2019”, istakmili su iz FK Sarajevo, te kako prenosi Anadolu Agency (AA) naglasili:

”U nadolaćem razdoblju rukovodstvo će nastaviti sa aktivnostima na polju unaprijeđenja poslovanja kluba, a nakon završetka sezone, ponovno će se analizirati rad kluba kako bi se ustanovio konkretan pomak u proteklom razdoblju. Tijekom sljedećeg mjeseca bit će održana i Skupština FK Sarajevo o kojoj će javnost biti dogledno informirana.”

Trener Husref Musemić smijenjen je kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone, odnosno poslije domaćeg poraza u vječitom derbiju od gradskog rivala Željezničara (1:3).

Kopirati
Drag cursor here to close