Propušta utakmice

Novi problemi za Liverpool: Ozljeda Gomeza

Od ranije obrana Liverpoola oslabljena za Virgila van Dijka, Fabinha i Trent Alexander-Arnolda
Sport / Nogomet | 11. 11. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joe Gomez, centralni defanizivac Liverpoola ozlijedio se na pripremama nogometne reprezentacije Engleske, prenosi Anadolu Agency (AA).

Gomez ozlijedio tijekom treninga na pripremam za prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske u četvrtak. Očekuje se da će engleski izbornik Gareth Southgate u srijedu uvečer detaljno objasniti o kakvoj se ozljedi radi. No, ono što je prema navodima britanskih medija sigurno jeste da će Gomez propustiti sve tri utakmice Engleza u ovom terminu. Naime, Engleska će osim prijateljske utakmice s Irskom odigrati i dva duela u Ligi naroda protiv Belgije i Danske.

Liverpool već ima velikih problema s ozlijeđenim igračima, posebno u obrambenoj liniji tima. Ostao je bez ključnog igrača odbrane Virgila van Dijka, kojeg zbog ozljede koljena čeka duža stanka. On je operirao ligamenta koljena koje je ozlijedio 17. listopada u gradskom derbiju protiv Evertona.

Aktualni prvak potom je ostao bez Fabinha, koji je, iako vezni igrač, mijenjao Van Dijka. Posljednja loša vijest za menadžera “redsa“ Jurgena Kloppa prije reprezentativne pauze stigla je u nedjeljnom derbiju protiv Manchester Cityja, kada se ozlijedio desni bek Trent Alexander-Arnold.

Kopirati
Drag cursor here to close