Četvrti zaredom

Novi neuspjeh CSKA, ozljeda Vlašića

Vlašić je izašao na travnjak kako bi započeo drugo poluvrijeme, no i prije no što je sudac označio znak za početak nastavka utakmice odšetao je do klupe.
Sport / Nogomet | 01. 05. 2021. u 18:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić zamijenjen je zbog ozljede nakon prvog poluvremena susreta 28. kola ruskog nogometnog prvenstva u kojemu je moskovski CSKA, kojega vodi Ivica Olić, remizirao 1-1 (0-0) na svom terenu protiv Ufe, a strijelac za goste bio je hrvatski igrač Filip Mrzljak.

Vlašić je izašao na travnjak kako bi započeo drugo poluvrijeme, no i prije no što je sudac označio znak za početak nastavka utakmice odšetao je do klupe Vlašić je izašao na travnjak kako bi započeo drugo poluvrijeme, no i prije no što je sudac označio znak za početak nastavka utakmice odšetao je do klupe svoje momčadi i s bolnim izrazom na licu zatražio zamjenu. Čini se kako se radi o ozljedi desnog koljena.

Mrzljak, koji je odigrao čitav susret, doveo je Ufu u vodstvo u 66. minuti, no pet minuta potom poravnao je Čalov. Bio je to četvrti ovosezonski pogodak Mrzljaka u prvenstvu.

CSKA je tako odigrao četvrtu utakmicu zaredom u kojoj nije pobijedio te se trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice sa 47 bodova, dva manje od četvrtog Rubina iz kazana, a jednim više od šestog Sočija koji ima utakmicu manje i sedmog Dinama iz Moskve. Ufa je, pak, stigla na 14. mjesto sa 21 bodom, koliko ima i pretposljednji 15. Rotor iz Volgograda.

Kapetan mlade hrvatske reprezentacije Nikola Moro igrao je za moskovski Dinamo do 60. minute u 0-2 (0-1) porazu na gotovanju kod Rubina za koji je Silvije Begić odigrao čitav susret.

Josip Čondrić branio je čitav susret u 1-0 (1-0) domaćoj pobjedi otora protiv Ahmata za koji je čitav susret odigrao Zoran Nižić. Ahmat je siguran u sredini ljestvice, 11. sa 36 bodova, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close