Netko je malo nervozan

Nova masovna tučnjava u bh. nogometu

Policijskoj postaji Milići prijavljeno je u nedjelju oko 17:30 sati da je na ovoj utakmici došlo do međusobne tučnjave.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2019. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Ilustracija

U mjestu Nova Kasaba, u Općini Milići, tijekom utakmice između FK "Jadar" iz Nove Kasabe i FK "Branjevo" iz Branjeva, kod Zvornika, došlo je do tučnjave između  nogometaša, kao i navijača oba kluba, objavljeno je iz Policijske uprave Zvornik.

''Policijski službenici su, u suradnji s redarima i drugim ovlaštenim osobama, uspostavili narušeni javni red i mir, prilikom čega je identificiran određen broj osoba koje su sudjelovale u tučnjaci'', navedeno je.

Dodaje se kako policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica ovog događaja i identificiranju i procesuiranju svih osoba koje su sudjelovale u narušavanju javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Milići prijavljeno je u nedjelju oko 17.30 sati da je na ovoj utakmici došlo do međusobne tučnjave.


Oglasio se i klub Jadar.

''U 80 min.nakon dosuđenog slobodnog udarca sa lijeve strane gostujući igrač broj 9 koji je inače bio nervozan cijelu utakmicu počeo se naguravati s našim igračima.U tu gužvu su se uključili i ostali igrači a onda je uletila prvo klupa gostiju a zatim i naša.Osoba koja je bila na klupi gostiju a preziva se Simić je još više zakuhala situaciju jer je udario našeg igrača Alića a zatim je nastao pravi metež jer su u međuvremenu uletjeli i navijači tako da je bilo i razmjene udaraca.Srečom metež nije dugo trajao jer su trezveniji igrači i rukovodstva ekipa zaustavili incident .

Naši momci sigurno nisu imali motiva da naprave incident jer su imali rezultat i igru na svojoj strani a gosti su cijelo vrijeme više prigovarali na sudijske odluke nego što su posvetili pažnje igri'', navode, između ostalog, u svoj pojašnjenju događaja.

Branjevo ima drugačije viđenje.

''Pri vodjstvu domace ekipe 3:1 u 80 minutu stoperi kasabe napadaju naseg centarfora pesnicama, gdje sledi opsta tuca na terenu, koja je jedva zaustavljena. Videcemo kakvu ce odluku doneti nas Podrucni fudbalski savez o ovoj utakmici.. Hvala ekipi Kasabe na sportskom ponasanju. Vidimo se na Branjevu sledece sezone! Sportski pozdrav'', navodi se u njuhovu pojašnjenju.

Kopirati
Drag cursor here to close