Odobreno!

Nova kvota ulaznica za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Kako navode iz udruge, rok predbilježbe za ulaznice je produžen do nedjelje, 29. rujna 2019. godine.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2019. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Obavještavamo sve članove Udruge Uvijek Vjerni BiH i sve one koji to žele postati, da je u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) osigurana dodatna kvota ulaznica za utakmicu Hrvatska-Mađarska 10. listopada Splitu'', priopćeno je iz Udruge navijača Uvijek vjerni.

U suradnji s vodstvom HNS-a, koje je prepoznalo rad i transparentnost Udruge Uvijek vjerni BiH te cijeneći silnu energiju i trud koje je vodstvo Udruge s povjerenicima uložilo u organizaciju utakmice u Splitu, odobreno je 400 ulaznica za tribinu ''Sjever'' na Poljudu.

Foto: PR / Vizual udruge Uvijek vjerni

Kako navode iz udruge, rok predbilježbe za ulaznice je produžen do nedjelje, 29. rujna 2019. godine.

''Pozivamo sve navijače i simpatizere hrvatske nogometne reprezentacije koji bi željeli uživo svjedočiti nastupu svjetskih viceprvaka da popune pristupnicu za članstvo u Udruzi te ostvare pogodnost osiguranja ulaznice za utakmicu u Splitu te niz drugih pogodnosti, među kojima ističemo poklon majicu s logom Udruge Uvijek Vjerni'', priopćeno je.

Sve informacije možete saznati na Facebook stranici te na  brojeve mobitela: 063 / 413 – 464 i 063 / 435 – 946 (za Mostar).

Kopirati
Drag cursor here to close