Povratak korijenima

Nogometni turnir ''Višići 2021'': Vraćanje izvornom obliku na Čajerima

Inače, prvi turnir na Čajerima održan je davne 1978. godine kada su uz Višiće nastupili velikan Velež, čapljinski Borac i metkovska Neretva.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2021. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HNK Višići ove godine organizira tradicionalni ''Nogometni turnir Višići 2021.''

''Povratak korijenima, tako bi smo mogli dati naziv ovom turniru koji se vraća na svoj izvorni oblik – 4 ekipe, 'veliki' nogomet na Čajerima'', priopćili su organizatori.

Naravno, to ne znači da se u budućnost neće nastaviti tradicija malonogometnog turnira, ali ovo je godina u kojoj HNK Višići slave ulazak u Drugu ligu! Samim time i sve se podredilo tom slavlju koje je preselilo i turnir na višićke Čajere.

Inače, prvi turnir na Čajerima održan je davne 1978. godine kada su uz Višiće nastupili velikan Velež, čapljinski Borac i metkovska Neretva. Slično se ponovilo i 1979. godine, a od 1980. postavljanjem reflektora na školsko igralište turnir postaje malonogometni i u tom formatu se uz kraće prekide održava već 40 i koju godinu.

Organizatori kažu da publiku ove godine očekuju zanimljive utakmice i ekipe.

''Naravno Višići jedva čekaju da na domaćem terenu potvrde kvalitetu, tu je još i NK Ljubuški, prošlogodišnji osvajači Druge lige – Jug, vrlo dobri HNK Neum te naposljetku naši susjedi i sportski prijatelji, ali i veliki rivali Neretva Čeljevo 2020'', istaknuli su.

Ždrijeb je odlučio da će se u prvom polufinalu naći HNK Višići i NK Ljubuški, a ta utakmica će se odigrati u petak (06.08.2021.) u 20:30. Drugo polufinale u subotu (07.08.2021.) također na rasporedu u 20:30 sati, a snage će odmjeriti NK Neretva Čeljevo 2020 i HNK Neum.

Finalni dan je nedjelja (08.08.2021.),a poraženi iz polufinala sastat će se u utakmici za treće mjesto u 18:00 sati, dok je finale na rasporedu u 21:00 sat.

Iz HNK Višići ističu kako će se prije i tijekom odigravanja utakmica na ulazu na tribine moći kupiti dresovi, majice i navijački rekviziti i suveniri HNK Višići, a kupnjom ulaznice također podržavate rad kluba. Cijena dnevne ulaznice je 5 KM, a trodnevne za sve utakmice turnira je 10 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close