U skladu s preporukama

Navijači na stadionu West Hama – putem Zooma?

Londonski nogometni klub West Ham navodno planira, jednom kad se liga nastavi pred praznim tribinama, navijanje svojih najvjernijih fanova prenositi putem razglasa i video zida.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2020. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleska Premier liga, najelitnije nogometno natjecanje u toj zemlji, kao i većina drugih u svijetu trenutačno je "na čekanju", a klubovi žive u nadi da će se ostatak utakmica ove sezone ipak odigrati.

Prema sadašnjem planu to bi se trebalo dogoditi nekad tijekom ovog ljeta, a sve je izvjesnije da publike na stadionima neće biti. No, londonski nogometni klub West Ham možda osmislio dobitnu kombinaciju koja bi im omogućila da navijači ipak mogu, ne samo gledati utakmice na televiziji, već i uživo bodriti svoju ekipu.

Za doskočiti zabrani ulaska posjetitelja na stadione u klubu su se okrenuli tehnologiji koju su prigrlili i svi oni koji protekla dva mjeseca rade od kuće – softveru za videokonferencije Zoom, javlja Bug.

U engleskim se medijima, naime, pojavila neslužbena informacija da vodstvo West Hama planira odabrati oko dvije tisuće najvjernijih navijača koji bi imali mogućnost pratiti utakmice preko Zooma, a njihov bi se video i audio prenosio uživo na stadionu putem razglasa i video zida.

Tako bi igrači na terenu mogli za vrijeme utakmice dobiti barem djelić sportske atmosfere na koju su navikli.

Kako službenih informacija o ovome za sada nema, trenutačno ne možemo tvrditi da će se utakmice West Hama do kraja sezone igrati pred virtualnom publikom. No, u svakom slučaju bilo bi zanimljivo za vidjeti da se i nogometno navijanje može raditi – od kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close