Suradnja i pomoć

Nogometni klub iz Neuma potpisao suradnju s Hajdukom

U ime Hajduka Ugovor je potpisao predsjednik Ivan Kos, a u ime HNK Neum predsjednik Milan Njavro.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2018. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HNK Hajduk Split i HNK Neum potpisali su  Ugovor o poslovno-sportskoj suradnji između dva kluba. Prije potpisivanj izaslanstvo HNK Hajduk posjetilo je Športski centar Meteriz u Neumu.

U ime Hajduka Ugovor je potpisao predsjednik Ivan Kos, a u ime HNK Neum predsjednik Milan Njavro.

Njavro je izrazio zadovoljstvo finalizacijom višemjesečnih dogovora o ovoj značajnoj suradnji i iznio pozitivna očekivanja.

''Prije godinu dana mi smo stupili u kontakt sa Hajdukom s ciljem da uspostavimo suradnju sa jednim renomiranim hrvatskim klubom. Suradnja prvenstveno podrazumijeva edukaciju našega kadra, materijalna sredstva za rad naše škole nogometa, stručna pomoć u donošenju programa rada i prilika svim mladim neumskim nogometašima'', rekao je Njavro.

Predsjednik Hajduka naglasio je da nastavljaju sa produžavanjem i poboljšanjem suradnje sa klubovima u regiji i izvan regije.

''Sretni smo što sa Neumom imamo jednaku politiku i filozofiju, i mišljenja općenito za nogomet i funkcioniranje nogometnog kluba, a to je primarno razvoj djece, razvoj akademije, edukacija djece i priprema za ono što ih u životu čeka kao budućih sportskih djelatnika, ne samo nogometaša. Jedna od stvari koja je već u tijeku je i edukacija trenera, gdje su treneri iz HNK Neum članovi naših predavanja i radionica'', izjavio je Ivan Kos.

Kopirati
Drag cursor here to close